svarenfrdees
Menu

Solvändan 3-16, Blackstad - Västerviks kommun

Trevliga marklägenheter med lantlig omgivning. Totalt 4 st byggnader med 10 st radhus i 1-plan, 2-4 rok. Uppförda 1992. Uppvärmning via luftburen golvvärme (lega-lettsystem). trädgårds-/naturtomt, delvis asfalterad. Totalt 12 st p-platser.

Köken med vita spegelluckor, är utrustade med spishäll/fläkt, ugn, kyl,frys. Microvågsugn, diskmaskin i vissa lgh om 3- resp. 4 rok.

Badrummen är utrustade med wc, tvättställ, duschplats med skärmvägg samt badkar. Badrum och separat wc i Igh om 4 rok. Plastmattor på golv, kaklade väggar.

Tvättstuga i wc/duschrum i Igh om 2 rok. Separat tvättstuga i Igh om 3- resp. 4 rok. Plastmatta på golv, målad glasfiberväv på väggar.

Lamellgolv i vardagsrum, Övriga rum plastmatta eller laminatgolv.

Totalt 10 st radhuslägenheter färdelade på:

  • 5 st 2 rok á 53 m²
  • 3 st 3 rok á 71 m²
  • 2 st 4 rok á 87 m²

Blackstad

Blackstad är en småort i Västerviks Kommun och kyrkby i Blackstads socken. Genom Blackstad gick tidigare huvudvägen mellan Västervik och Vimmerby. Orten är fortfarande en knutpunkt, då många fordon passerar där när de är på väg mellan Gamleby och Vimmerby. I Blackstad finns Blackstads kyrka, familjedaghem, förskola och skola med fritidshem. Vid skolan finns en tempererad utomhuspool.

Hyresledigt

Hyresledigt

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Serviceanmälan

service

Annonser

Logga in