svarenfrdees
Menu

Lediga lägenheter uthyres i natursköna Blackstad, Västervik.

Möt våren och sommaren i natursköna Blackstad, Västervik. Nu finns, hyreslediga fräscha marklägenheter på 2-4 rok i par- och radhus, i natursköna Blackstad, Västervik. Du finner mer information och bilder under menyn Hyresledigt << . Välkommen också att kontakta oss på telefon 0120-77 20 -90, så berättar vi gärna mer.

Blackstad, Västervik.

Inflyttning i Blackstad, Västervik

Nu vänder det för Dackevändan i Blackstad, Västervik

I nästan tre års tid har det varit förbjudet att nyttja de tre husen på Dackevändan i Blackstad som bostäder. Men på tisdagen fick de liv igen. Då flyttade nämligen nya hyresgäster in – efter ett omfattande sanerings- och renoveringsarbete. Invändigt har husen totalrenoverats och utsidans framsida har fått ny panel.

Friliggande hus

Fastighetsköp i Blackstad, Västervik

solvandan 4Vi har nyligen förvärvat ett större antal marklägenheter/radhus/villor i det trivsamma samhället Blackstad i Västerviks kommun.

  • Dackevändan 1-17 (Västervik Rörsberg 1:14) som består av trivsamma marklägenheter i radhus samt 3 friliggande villor (under renovering). Stort tomt-/markområde.
  • Solvändan 3-16 (Västervik Rörsberg 1:3) 10 marklägenheter i radhus med bra standard. Naturnära och trivsamt.
  • Lundskullevändan 2-4 (Västervik Rörsberg 2-16) Marklägenheter i mindre radhus (2 st) med tillhörande garageplatser. Stor tomt.
  • Lärarbostaden (Västervik Rörsberg 2-16) Marklägenheter i mindre radhus (2 st) med tillhörande garageplatser. Stor tomt.

Blackstad

Blackstad är en småort i Västerviks Kommun och kyrkby i Blackstads socken. Genom Blackstad gick tidigare huvudvägen mellan Västervik och Vimmerby. Orten är fortfarande en knutpunkt, då många fordon passerar där när de är på väg mellan Gamleby och Vimmerby. I Blackstad finns Blackstads kyrka, familjedaghem, förskola och skola med fritidshem. Vid skolan finns en tempererad utomhuspool.

Hyresledigt

Hyresledigt

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Serviceanmälan

service

Annonser

Logga in